Over Mij

Dit is mijn verhaal

Hairstyling is my passion

Mijn naam is Nienke Dwars, 27 jaar en eigenaresse van Art of Beauty Hairsalon. Van jongs af aan heb ik vol passie gewerkt naar mijn uiteindelijke doel. Het openen van een eigen kapsalon. Op 1 april 2023 is deze droom werkelijkheid geworden. Door de jaren heen heb ik erg veel van en over het vak geleerd. Kapsels veranderen. De mode verandert. Ik vind het dan ook erg belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen in vaktechniek en in de laatste mode en trends. Ik streef altijd naar perfectie, kwaliteit en naar de juiste kennis. Jij bent uniek, daarom creëer ik een behandeling die is afgestemd op jouw wensen.

Een bezoek aan mijn salon moet meer zijn dan alleen het ondergaan van een behandeling. Even een moment voor jezelf... Waar de tijd voor je wordt genomen en waar er een eerlijk en deskundig advies gegeven wordt. Ik kijk naar jou, wat jouw wensen zijn en wat bij jou past. Met een van de behandelingen leg ik je heel graag in de watten. Een heerlijke hoofdhuidmassage waardoor je ontspannen de salon weer verlaat bijvoorbeeld. Ook is het mogelijk om een duo behandeling te boeken. Denk hierbij aan een combi behandeling samen met zus / moeder / vriendin/ d dochter / familie. Voor 2 personen wordt er een lunch of borrel bij het bezoek geserveerd.

Het is voor mij erg belangrijk dat je je thuis voelt in mijn salon. Onder het genot van een kopje koffie, thee of wat anders lekkers geef ik jou het kapsel dat je verdient. Dames, heren en kinderen zijn van harte welkom. Ik kan niet wachten om je te ontmoeten en je met een mooie glimlach de salon uit te laten gaan. Ontspanning gaat boven alles, Kwaliteit is vanzelfsprekend.


Een lieve warme groet,

Nieke Dwars